Bedrijfsprofiel_container


Bedrijfsprofiel

Waarom zou uw keuze vallen op BOUWFOORT?

Over ons

BOUWFOORT te Tiel is een ervaren en betrouwbare onderneming, die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud van uw woning of pand. Van het vervangen van een slot, tot het renoveren van uw volledige woning. Niks is ons te gek!

Ervaringen

BOUWFOORT is opgericht in 2008 door Reijer van ’t Foort. Samen met zijn team heeft hij een zorgvuldig opgebouwde ervaring. Het grootste gedeelte van de klantenkring is particulier, echter voeren wij ook werkzaamheden uit voor bedrijven en overheid. Graag laten wij, indien gewenst, referentieprojecten aan u zien. Onze tevreden klanten bewijzen ons vakmanschap!

Mogelijkheden

Bent u er al helemaal uit qua wensen? Of zoekt u een partner die de mogelijkheden samen met u bekijkt? We adviseren graag over verschillende mogelijkheden en wegen de opties tegen elkaar af. U kunt het volledige traject aan ons uitbesteden. Van advies en vergunningsaanvraag tot eindoplevering. 

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare klussen en verbouwingen, zoals: het plaatsen van een aanbouw of veranda, keukenrenovatie, badkamer- en toiletrenovatie, plaatsen van een dakkapel of dakraam, leggen van vloeren (eventueel met vloerverwarming), vervangen van een voor- of achterdeur, dakrenovatie, gevelrenovatie en ga zo maar door. Ook al het bijbehorende installatiewerk, stucwerk, straat- en/of schilderwerk bieden wij aan!

Vastgoed onderhoud

Ook kunnen spelers op de vastgoedmarkt en bedrijven van onze diensten gebruik maken. Denk aan verschillende organisaties, verhuurmakelaars, verenigingen van eigenaren of woningcorporaties. Ook zijn wij regelmatig werkzaam voor gemeenten. 

Vertrouwen

BOUWFOORT doet er alles aan om uw vertrouwen in ons te garanderen. Met ons vakmanschap, bouwkundig inzicht, open communicatie en een persoonlijke benadering hopen wij voor u een betrouwbare partner te zijn. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ervaar het wederzijdse vertrouwen!

Wij staan voor u klaar!

 

Nieuwbouw

BOUWFOORT werkt in goede harmonie samen met professionals zoals architecten, bouwkundig adviseurs, constructeurs, vakbekwame onderaannemers en leveranciers. Hierdoor kunnen wij uw project van A tot Z begeleiden. 

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw wensen realiseert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw gehele wens ontwerpen, begeleiden en realiseren. Het volgende kunt u bij ons onderbrengen:

  • Maken van een schetsontwerp, waarin uw wensen verwerkt zijn

  • Schetsontwerp toetsen aan bestemmingsplan, bouwbesluit regel- en wetgeving

  • Maken van tekeningen voor de aanvraag van de bouwvergunning

  • Maken van detailtekeningen

  • Constructie berekeningen voor de aanvraag van de bouwvergunning

  • Aanvraag van de bouwvergunning

  • Bouwbegeleiding

  • Bouwadvies

  • Maken van gespecificeerde offertes

  • Vakkundig realiseren van uw wensen

Bent al in het bezit van bestek, tekeningen en een bouwvergunning? Wij bieden u graag een gespecificeerde totaal offerte aan.

 

Verbouw

Bij BOUWFOORT kunt u terecht voor alle denkbare klussen en verbouwingen, zoals: het plaatsen van een aanbouw of veranda, keukenrenovatie, badkamer- en toiletrenovatie, plaatsen van een dakkapel of dakraam, leggen van vloeren (eventueel met vloerverwarming), vervangen van een voor- of achterdeur, dakrenovatie, gevelrenovatie en ga zo maar door. Ook al het bijbehorende installatiewerk, stucwerk, straat- en/of schilderwerk bieden wij aan!

BOUWFOORT is een bouwbedrijf met een luisterend oor. Uw wensen staan centraal, wij denken met u mee en geven advies.

 

Onderhoud

Onderhoud aan woningen en bedrijfspanden is een onderdeel waar BOUWFOORT veel aandacht aan besteed. 

U kunt hierbij denken aan het vervangen van boeilijsten, windveren, overstekken, loodslabben en dakbedekkingen. Maar ook het impregneren van oude gevels om vochtdoorslag te voorkomen. Daarnaast gevels reinigen, opnieuw voegen en het vervangen van gevelbekledingen. En bijvoorbeeld ook het vervangen van kozijnen, ramen en deuren en het aanbrengen van isolatieglas.

Gevolgen van achterstallig onderhoud zijn bijvoorbeeld: Lekkages, klemmende deuren, niet werkende deursloten en houtrot. Voorkomen is beter dan genezen, dus neem bij twijfel altijd contact met ons op!